NOU INICI D’ETAPA AMB VDF2017

El desembre passat de 2016 va acabar la primera generació de ballarins VDF, tres mesos plens de dansa, que sens dubte mantindrem en les nostres retines tota la vida, la primera generació va obrir un camí per als joves ballarins que arriben trepitjant fort.

6f0fb2b9-9059-4903-ad93-343d14028f23

El 30 de juny de 2017 tancarem la convocatòria d’audició per a formar part de la segona generació VDF amb més de 400 sol·licituds de ballarins de tots els racons del món. Així que, ens enfrontem als inicis d’una nova etapa molt agraïts i il·lusionats per veure que enguany tanta gent vol venir a ballar amb nosaltres.

Mentre esperem l’arribada dels ballarins vinguts de tot arreu d’Europa, (França, Finlàndia, Holanda, Itàlia i Espanya), nosaltres ens ocupem de preparar-los l’allotjament, gestionar les seues targetes de transport públic, vam crear el nou cartell i programa per a enviar als ajuntaments, cerquem nou marchandishing, organitzem el calendari i tanquem els compromisos amb aquells teatres i instituts que enguany seran partícips de VDF2017.

Els mesos de juliol i agost fem el possible perquè arribe el moment d’obrir les portes de l’estudi als nous ballarins i començar a treballar carregats d’il·lusió, energia i bons projectes.

Ací us portem el primer avançament, el nou cartell de la GIRA VDF2017, amb la col·laboració del ballarí José Lis Casamayor (membre de VDF2017) i la fotògrafa Anna T. Pons.

PosterVDF(1Septiembre)-min

El pasado diciembre de 2016 terminó la primera generación de bailarines VDF, tres meses llenos de danza, que sin duda mantendremos en nuestras retinas toda la vida, la primera generación abrió un camino para los jóvenes bailarines que llegan pisando fuerte.

El 30 de junio de 2017 cerramos la convocatoria de audición para formar parte de la segunda generación VDF con más de 400 solicitudes de bailarines de  todos los rincones del mundo. Así que, nos enfrentamos a los inicios de una nueva etapa muy agradecidos e ilusionados por ver que este año tanta gente quiere venir a bailar con nosotros.

Mientras esperamos la llegada de los bailarines venidos de todas partes de Europa, (Francia, Finlandia, Holanda, Italia  y España), nosotros nos ocupamos de prepararles el alojamiento, gestionar sus tarjetas de transporte público, creamos el nuevo cartel y programa para enviar a los ayuntamientos, buscamos nuevo merchandising, organizamos el calendario y cerramos los compromisos con aquellos teatros e institutos que este año serán partícipes de VDF2017.

Los meses de julio y agosto hacemos lo posible porque llegue el momento de abrir las puertas del estudio a los nuevos bailarines y empezar a trabajar cargados de ilusión, energía y buenos proyectos.

Aquí os traemos el primer adelanto, el nuevo cartel de la GIRA VDF2017, con la colaboración del bailarín José Lis Casamayor (miembro de VDF2017) y la fotógrafa Anna T. Pons.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

SpanishEnglishCatalan